Erbjudande om gratis modevisning

Vi startar nu upp vår verksamhet igen och börjar med att bjuda in våra kunder - gamla som nya - till en gratis modevisning den 9/11 i Göteborg. Det kommer att bli en glamorös modeshow där vi också bjuder på snacks och ett gratis glas champagne eller ett alkoholfritt alternativ. Vi kommer att visa och samtidigt sälja de klänningar vi har i vårt sortiment av balklänningar, festklänningar, aftonklänningar och bröllopsklänningar. Du kan se alla våra olika festklänningar ur tidigare kollektioner här på nätet.


Försäljning på plats

Du har möjlighet att prova och köpa alla klänningar vi visar plus många fler, det vill säga de flesta som du hittar hos oss online. Om du hittar något du faller för men som inte sitter riktigt som du vill så kan vi utföra smärre ändringar direkt. Du kan välja bland de bästa och snyggaste festklänningarna på vår hemsida, utan konto och utan insättning, du betalar allt på plats. Vår nuvarande kampanj innebär att du kan få din drömklänning så billigt att det i princip blir som att få gratis pengar. • Gratis modevisning
 • Vi bjuder på champagne eller alkoholfritt
 • Du kan prova och köpa alla våra klänningar
 • Smärre ändringar efter önskemål utförs under dagen
 • Galet låga priser på allt vi visar

 • Alla storlekar och färger


  På modevisningen visar vi festliga klänningar för alla speciella tillfällen, vi har ett brett urval av olika stilar, i alla storlekar och färger. Vi kan även erbjuda större storlekar, upp till storlek 56. Alla klänningar säljs till ett kraftigt rabatterat pris och du kan betala med kort eller BankID. Klänningarna har överlag väldigt bra passform och det finns något för alla personligheter.


  Går du i giftastankar?


  Planerar du att gifta dig? Du kan köpa din bröllopsklänning hos oss till ett bra pris, oavsett om du köper den på visningen eller på nätet, vi tar emot dina önskemål utan registrering. Vi kan som sagt också göra smärre ändringar direkt vid visningen om du hittar en klänning du gärna vill ha.  Hos oss hittar du inte heller bara din egen brudklänning, vi har också klänningar för dina brudtärnor och brudnäbbar.  Om du har sett en bild på en klänning som du skulle vilja ha kan du ta med den till modevisningen och visa oss så kan vi sen låta sy upp den. Det tar cirka två veckor, ibland snabbare beroende på modell och material. Du kan också få provbitar på tyg, vi har många härliga material och färger. Vi kan till och med tipsa om populära vigselförrättare, som du säkert redan vet är det inte bara kyrkor som har licens för vigslar.  Anmäl dig här

  Evenemanget kommer att gå av stapeln lördagen den 9 november 2019 och pågår hela dagen. Vi lovar att det blir en festlig och njutbar upplevelse! Våra skickliga modeller på catwalken kommer att förföra dig till tonerna av ljuvlig musik. Vi har plats för cirka 200 personer, så passa på och anmäl dig genom formuläret här så kontaktar vi dig angående lokal och klockslag.

  Namn:
  Email:
  Meddelande: